Dominare Sibiu

Dominare Sibiu

Dominare Bucuresti? Comunicați-vă preferințele: împărtășiți-vă nevoile și preferințele devreme. De multe ori, oamenii sunt îngrijorați că vor părea „nevoiași” sau „cu întreținere ridicată”. Nu, stabiliți așteptări. Dacă munca dvs. necesită să participați la apeluri virtuale cea mai mare parte a zilei și nu puteți trimite mesaje sau suna în timpul zilei, comunicați acest lucru și informați cealaltă parte când sunteți disponibil. Dacă preferați check-in-urile zilnice, chiar și un mic text pentru a vă saluta, informați persoana respectivă. esti punctual? Exprimați-vă aprecierea pentru că sunteți la timp la întâlniri. Întârzii constant? Anunțați întâlnirea și cereți scuze în avans. Citeste mai multe detalii vizitand acest website dominare Constanta.

Întâlnirile sunt întotdeauna greu de navigat: ce trimiteți mesaj, cine plătește cecul și de ce este atât de greu să întâlniți oameni normali? Dar întâlnirile în 2022 aduce un set cu totul nou de dificultăți: vechile reguli ale întâlnirilor nu se mai aplică, majoritatea schimburilor au loc prin intermediul unei aplicații și am uitat cum să ne machiăm stând acasă din 2020 (nu, doar eu?). Dar dificil sau nu, meriți o viață împlinită, modalități distractive de a cunoaște oameni noi și de a te bucura cu adevărat de întâlniri (pentru că nimeni nu ar trebui să aibă epuizarea întâlnirilor cu Charlotte).

FYI: A fi singur este un lucru bun. Un singur statut de relație sau chiar doar timpul petrecut pe cont propriu ne permite să ne întoarcem spre interior, să ne explorăm cele mai adevărate dorințe și să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine. Când ne cunoaștem pe noi înșine și ce ne dorim, viețile noastre matrimoniale devin mai împlinitoare, de succes și mai distractive. Orice cantitate de timp poate fi investită pentru a înțelege ce ne dorim de la un partener, dar, mai important, ne poate face să ne simțim atât de întregi încât nu avem nevoie de un partener. Permiteți-mi să trec la o scurtă tangentă despre câteva reguli învechite de întâlniri pe care ar trebui să le renunțăm, de exemplu, ieri. Pentru început, cele mai puțin favorite dintre toate regulile de întâlnire sunt „Nu te săruta la prima întâlnire” și „Regula celor trei întâlniri”. Să renunțăm la orice reguli care implică că ceea ce vrei să faci cu corpul tău și când vrei să faci asta nu depinde de tine. Fă-ți propriile reguli în funcție de confort și de ceea ce simți.

Lucrează-ți bagajul. Toată lumea are câteva zgârieturi și cicatrici din experiențele anterioare care se pot strecura în viața lor amoroasă. De exemplu, poate că părinții tăi nu au reușit să-ți arate o afecțiune consecventă, iar acum te trezești că ai nevoie de mai mult în relații. Sau poate că fostul tău te-a înșelat, lăsându-te cu probleme serioase de încredere. Indiferent de bagajele pe care le transportați, este timpul să săpați adânc și să rezolvați. În caz contrar, s-ar putea dovedi aproape imposibil să ai o relație sănătoasă cu cineva nou. Concluzia? Curăță-ți mintea de „cel care a scăpat” și vei avea mult mai ușor să recunoști pe cineva grozav când îl vezi. Indiferent dacă asta înseamnă să meditezi, să lucrezi cu un terapeut sau cu un antrenor de întâlniri, să exersezi îngrijirea de sine sau să te ții ocupat cu distrageri sănătoase, ideea este că vei avea mult mai multe șanse să-ți atingi obiectivele romantice IRL, decât doar în tine. cap.

Motto-ul meu este: primești ceea ce suporti. Așadar, ești dispus să accepți pe cineva care ți se plimbă peste tot, îți nerespectează limitele sau îți ia fără să dea în schimb? Asteapta-te la mai mult. Mai bine, lucrează pentru a crede că meriți mai mult și, astfel, poți trage orice viitor partener la răspundere. Începeți prin a face o listă cu toate abilitățile și calitățile pozitive pe care le puteți aduce la masă într-o relație. Ești un ascultător plin de compasiune? Generos cu timpul tău? Ai un mare simț al umorului? Dacă aveți nevoie, cereți prietenilor părerea lor despre care sunt cele mai mari puncte forte ale tale. Odată ce ți-ai întocmit lista, citește-o în fiecare zi. În cele din urmă, va începe să scadă în sensul că ai multe de oferit într-o relație și, prin urmare, ar trebui să fii doar cu cineva care nu numai că apreciază toate aceste calități, dar are și multe de oferit în schimb.