Professionel tomrerfirma i Kobenhavn i dag?

Professionel tomrerfirma i Kobenhavn i dag?

Kvalitet tømrerservice i København lige nu? Lad os komme forbi til en gratis besigtigelse Det er altid rart at have mødt hinanden, inden en opgave sættes i gang. Men, vi kommer nu også ud for at besigtige opgaven for at være sikker på, at vi har forstået alle detaljer korrekt. Derudover kan det være nødvendigt at foretage nogle mål i forbindelse med et tilbud. Det er en fast del af vores service og noget, som vi altid tilbyder vores kunder. Både i forbindelse med udarbejdelsen af et tilbud og i forbindelse med en aftale omkring de nærmere detaljer, inden vi sætter i gang. Ring eller skriv gerne til os, hvis du ønsker, at vi skal komme forbi og tage et nærmere kig på din opgave. Det gør vi hellere end gerne. Find mere info at https://jacobsen-byg.dk/tomrerfirma/.

Kundeanmeldelser: Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed. Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig. Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat. Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Når du skal have hjælp til montering af køkken af os, sker der følgende: Det gamle køkken rives ned. Dette er naturligvis nødvendigt for, at forberedelsen til monteringen af det nye køkken kan gå i gang. Vægge, gulve og loftet bliver lavet, ligesom el og VVS bliver installeret. Det første malerarbejde bliver påbegyndt. Vi begynder monteringen af køkkenelementerne til den aftalte tid. Vi bruger 1 til 3 dage på monteringen af køkkenet alt efter, hvor omstændigt det er. Når køkkenet er monteret, færdiggør vi detaljer såsom el, vand og malerarbejde.

Vi opsætter skillevægge i boliger på hele Sjælland og særligt i København. Ring eller skriv derfor gerne uanset, hvor du holder til. Vil teenageren i huset gerne have sit eget værelse? Vil du gerne udnytte den store stue til at lave en hyggekrog? Eller vil du måske gerne skabe et ekstra værelse til gæsterne? En skillevæg er en fantastisk måde at skabe lidt ekstra rum på. Det er nemlig en væg, som i sig selv ikke optager meget plads – og som i princippet kan opsættes præcis der, hvor du ønsker det.

Vi varetager opgaver inden for alle former for faggrupper: Tømrerarbejde, murerarbejde, VVS-arbejde, el arbejde, malerarbejde etc. Derudover varetager og påtager vi os altid rollen som total- eller hovedreprenør i alle projekter, og styrer byggeriet og den daglige koordination mellem de forskellige håndværkere. På den måde skal du ikke selv bruge en masse tid og energi, men kan trygt følge med i processen gennem de daglige opdateringer.

Hos Jacobsen Byg udfører vi mange former for tømrer- og snedkerarbejde for både private og erhverv. Vi har mange kompetencer og kan blandt andet træde til, hvis du har brug for hjælp til: Reparation eller montering af døre og vinduer Gulvlægning Renovering eller montering af køkken Opsætning af skillevægge Reparation eller opsætning af loft Uanset hvad du har brug for hjælp til af tømrer- eller snedkeropgaver, står vi derfor klar til at hjælpe dig. Vi har udført mange forskelligartede opgaver og kan derfor hjælpe dig. Se endnu mere information på jacobsen-byg.dk.